Koffie Speciaal met een Goed Verhaal Huisherinneringen door Marlies Laenen

WEERT – Geniet op donderdagmiddag van koffie met lekkernijen tussen de boeken bij Bibliocenter en luister tegelijkertijd naar een boeiend verhaal. Op 13 september vertelt Mariels Laenen hoe je dierbare herinneringen aan je woning kunt bundelen in een waardevol fotoboek. Hoe laat je de ziel en de emotie van je huis zien en maak je jouw eigen huisherinneringen?

De Koffie Speciaal begint om 14.30 uur en duurt een uur. De kosten zijn € 7,50 incl. twee consumpties en lekkernijen voor bij de koffie. Je bent welkom bij Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250. Aanmelden op www.bibliocenter.nl

Een huis, je woonplek. Voor de ene bewoner is het niet meer dan een dak boven het hoofd. Voor een ander is de woning een veilige thuishaven, volledig in stijl en smaak ingericht. De een vertrekt zonder blikken of blozen bij een verhuizing, de ander verlaat de ouderlijke woning na 30 jaar met pijn in het hart.

Marlies Laenen van Me Fotografie fotografeert de ziel en de emotie van een huis. Ze kijkt naar de woning en haar persoonlijke details. Het is de plaats waar een gezin is grootgebracht, een moeder oud is geworden of waar vele lekkere maaltijden zijn bereid. Ze bundelt de waardevolle herinneringen in een bijzonder fotoboek en maakt zo een herinnering om nooit te vergeten. Misschien inspireert ze jou om je eigen huisherinneringen te maken.

Vorig artikelMural in wording van Philippe de Montmorency, graaf van Horn in centrum Weert
Volgend artikelGratis rondreizende muzikale Jubileum voorleesvoorstelling voor kleuters Bang voor de wolf