Theater in de regio

NEDERWEERT – Theaterboerderij Boeket in Nederweert is al 5 jaar een begrip in de regio. Een intiem theater op een sfeervolle locatie in een prachtige groene omgeving waar jong talent en reeds gevestigde namen elkaar ontmoeten.

Theater op locatie, daar waar cultuur en natuur samen gaan. Dit maakt dat vele gasten en artiesten hun hart verpand hebben aan deze unieke plek. Het theater brengt ieder jaar een mooi programma met voor ieder wat wils. Denk aan cabaret, toneel, muziek en kindervoorstellingen.

De theaterboerderij werkt op dit moment zonder subsidies en zonder winstoogmerk met een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij probeert jong talent een kans te bieden, gevestigde namen weer even terug te laten gaan naar de intimiteit van een klein theater en publiek tegen schappelijke prijzen te laten genieten van al dit moois uit de muziek- en theaterwereld.

September is het begin van een prachtig seizoen voor de vele theaters in ons land. De theaterboerderij wijkt hier enigszins vanaf en programmeert gedurende het hele jaar, met het grootste aandeel in de maanden september en oktober en de maanden maart t/m juni.

In de winterperiode is er ruimte voor eventuele huiskamerconcerten en in de zomer is er bijvoorbeeld het Limburg Festival dat neerstrijkt op deze locatie. Het geeft artiesten de ruimte voor o.a. try outs en een uitstapje buiten de gebaande paden van de grotere theaters. Maak kennis met dit theater en kom in september naar een van de mooie voorstellingen van Sean Taylor, Chris Verlaan en Tobi Kooiman, Piepschuim, Matiz of Eendje 6+ met Kim van Zeben!

Meer informatie over het gehele programma en de theaterboerderij vind je op hun website www.theaterboerderijboeket.nl

Vorig artikelPrachtige vuurwerkshow na afsluiting kermis
Volgend artikelPure Mammacare nu ook in Weert