Pure Mammacare nu ook in Weert

WEERT – Vanaf 1september vestigt Claudia Zuidema van Pure Mammacare in Weert,  in voormalig wereldwinkel in de Hegstraat 4. Hier gaat zij samenwerken met Claessen Stultiëns kousen- en compressiezorg.

“Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging, met net zoveel passie en liefde zal ik de klanten van dienst zijn zoals zij gewend waren van Valora Style by Stultiëns”. Pure Mammacare is een mammacarespeciaalzaak voor het aanmeten van borstprothesen, aangepaste lingerie, bad-, sport- en loungemode. “In mijn praktijk staan rust, privacy en professionaliteit in een hoog vaandel. Ik ben gediplomeerd Mammacare adviseuse met ruim 20 jaar ervaring als verpleegkundige”. Sinds januari 2017 heeft zij de mammacarespeciaalzaak Pure Mammacare op de locaties Dongen en haar woonplaats Deurne.

Samen met Claessen Stultiëns openen zij op 31 augustus van 16.00-20.00 u de deuren om een kijkje te nemen. U bent van harte welkom.

Zie ook de Facebookpagina Puremammacare. Claudia Zuidema is te bereiken op telefoonnummer 06-41504800 of via mail [email protected]

Vorig artikelTheater in de regio
Volgend artikelMural in wording van Philippe de Montmorency, graaf van Horn in centrum Weert