7e editie Rotary Filmavond voor het goede doel

WEERT –  Op woensdag 26 september aanstaande organiseert Rotary Club Weert voor de zevende keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema. Dit jaar is de keus gevallen op de film The Last Son, verwijzend naar jongste Kennedy, Ted Kennedy, die eind jaren ’60 van de vorige eeuw een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt.

Dit incident is de geschiedenis ingegaan als één van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika. De opbrengst van de film gaat dit jaar naar de intocht van Sint Nicolaas in november, georganiseerd door de Stichting Sint Nicolaas Weert. The Last Son is exclusief op 26 september in de Gotcha te zien. De avond is voor iedereen toegankelijk die een leuke film wilt zien én tegelijk een goed doel wilt ondersteunen.

Entreekaarten zijn voor € 25,00 per kaart te koop aan de kassa van de Gotcha of bij één van de leden van Rotary Club Weert. Van iedere verkochte kaart gaat € 10,00 rechtstreeks naar de Stichting Sint Nicolaas. De entreekaart geeft toegang tot de voorontvangst met welkomstdrankje, de film met hapjes en een gezellige nazit. De voorontvangst is vanaf 19.30 uur met een foto-moment op de rode loper. De film zelf begint om 20.00 uur.

De organisatie van deze avond is in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over het goede doel kunt u vinden op www.sintnicolaasweert.nl en over Rotary Club Weert en op www.rotary.nl/weert

Vorig artikelGa in gesprek met de burgemeester en wethouders: Samen werken aan Weert
Volgend artikelElfde Trappistenwandeling in Belgische Hamont