Fit worden in de natuur met de Hema IJzeren Man loop

Hema IJzeren Man loop, Weert

WEERT – Zondag 2 september wordt weer de “Hema IJzeren Man loop” gelopen. In een heel mooi stukje natuur in Weert, bij natuurgebied de IJzeren Man, is een route uitgezet van circa 3,5 km. Waar iedereen op eigen tempo kan lopen.

Hier kun je op een plezierige manier werken aan een betere conditie. Je maakt zelf een keuze welke afstand je wilt lopen. Voor de jeugd 1,2 of 2,4 of 3,5 km. en voor de senioren, heren en dames 1- 5 rondes. Van 3,5 km. Inschrijven is in  Café – Restaurant Dennenoord Voorhoeveweg 2 in Weert van 9.00 tot 9.45 uur.

Ook deze keer  wordt om 10.00 uur het startschot gegeven voor deze loop. In de nieuwe opzet. De startplek is gewijzigd. Er wordt niet meer gestart in het bos maar bij Dennenoord. Een van de voordelen hiervan is dat  de startijd wordt geregistreerd door de computer. Van de eerste tot de laatste starter. Ook wordt na afloop van jouw loop van 3.5, 7.0, 10.5, 14.0 en 17,5 km door de computer jouw eindtijd geregistreerd. Zodat je jouw exacte looptijd krijgt. Voor de eerste loper die over de mat gaat, maar ook voor de laatste loper die over de mat gaat.

Daardoor kunnen de uitslagen snel op uitslagen.nl gezet worden. Op zondag 2 september is de volgende loop. Reserveer deze en test jouw conditie. Ben sportief en doe mee!

Vorig artikelKraan voormalig Landbouwbelang mag niet terug worden geplaatst aan de Zuid-Willemsvaart
Volgend artikelBudel Kermis: van zaterdag 25 augustus t/m woensdag 29 augustus