Doorbraak in onderzoek naar Nicky Verstappen

MAASTRICHT – Woensdag 22 augustus om 12.00 uur houden politie, Openbaar Ministerie  en misdaadverslaggever Peter R. de Vries een persconferentie op het politiebureau in Maastricht. De Limburgse politie meldt dat er een belangrijke doorbraak is in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen verdween op 9 augustus 1998 op 11-jarige leeftijd tijdens een zomerkamp op de Limburgse Brunsummerheide. De volgende avond werd hij dood aangetroffen in de buurt van het kamp. Eerder dit jaar hebben 14.000 mensen dna afgestaan in een onderzoek.

Aanwezig om de zaak toe te lichten of een verklaring af te geven zijn :

Jan Eland, Hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie Limburg
Ingrid Schäfer-Poels, politiechef Limburg
Ferdinand Schellinkhout, TGO teamleider Politie Oost-Nederland
Peter R. de Vries namens de familie Verstappen
Arnoud Kal namens het Nederlands Forensisch Instituut

Vorig artikelRuim 3 kilo henneptoppen in auto van Limburger
Volgend artikelMilieuvriendelijke bekers tijdens Weert kermis