Nedcar roostert verplichte diensten in om achterstand Mini’s weg te werken

BORN – Autofabriek VDL Nedcar in Born gaat voor de medewerkers binnenkort twee verplichte middagdiensten inplannen. Door de stakingen en de vakantie zijn er veel minder Mini’s geproduceerd dan gepland was.

Dat meldt 1Limburg. Het nieuwsplatform heeft een brief in bezit, waarin een beroep wordt gedaan op de werknemers om de schade te beperken.

 

Impact
Directeur Paul van Vuuren schrijft in de brief dat er door de stakingen een flinke achterstand is ontstaan. ‘Zoals jullie weten hebben wij om jullie te ontlasten BMW verzocht om 2.250 auto’s terug te nemen’, schrijft hij. ‘Hierover hebben we uiteindelijk overeenstemming bereikt, echter wel met de afspraak dat dit een eenmalige zaak is.’ Verder benadrukt hij dat de impact voor zowel het Duitse automerk als Nedcar groot is.

Vorig artikelBoeren, burgers en buitenlui: Avond4daagse Altweerterheide
Volgend artikelBrand aan vrachtwagen op de A2 bij Maarheeze