†Maria “Mary” Petronella Soers (Reijnders)

CANADA/NEDERWEERT- Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Maria “Mary” Petronella Soers (Reijnders) woonachtig in Walkerton, Ontario Canada. Zij overleed op dinsdag 14 augustus 2018 in haar 89e jaar.

Geliefde moeder van Hank (Elaine), Tom (Laurie) uit Mildmay, MaryAnn (Scott) McFadden uit Pinkerton, Betty Wilken (Bob LeGrand) uit Walkerton, Joan (Craig) Griffiths uit Waterloo, Dave (Dee Cairns) uit Strathmore AB, John (Michelle) uit Port Elgin, Rob (Melody) van Mildmay en Judy (Chip) Kupferschmidt uit Waterloo. Geliefde grootmoeder van 28 kleinkinderen en 20 achterkleinkinderen. Geliefde zuster van Fien (Aart) Verveer, Ann Duijts en Nelly Beerens en schoonzus van Mia (Piet) Reijnders en Mia (Sjaak) Reijnders, Mia (Harry) Moonen, Martha Van Deursen en Drika Hekers en vele nichten en neven in Nederland.

Maria werd voorgegaan door haar man Joseph; schoondochter Donna Soers, achterkleinzoon Daylan Hopcraft en broers Sjaak, Piet en Jan Reijnders.

Bezoek in de Cameron Funeral Home, Walkerton op donderdag van 16.00 tot 20.00 uur met gebeden om 15.45 uur en ‘Knights of Columbus Rosary’ om 18.45 uur.

De mis van de christelijke begrafenis wordt gehouden in de Sacred Heart Church, Walkerton op vrijdag 17 augustus 2018 om 11.00 uur onder leiding van dhr. Rev. Les Szczygiel. Zij zal ten ruste gelegd worden op de begraafplaats ‘Immaculate Conception’ in Formosa.

Op 25 augustus zal haar naam worden genoemd ter nagedachtenis in de H. Mis van 19.00 uur in de parochie kerk van Ospel.

Ga hier >> naar het overlijdensbericht op de website van het uitvaartcentrum

www.cameronfuneralhomes.com

Contactgegevens:

1106 Yonge Street South, Box 69
Walkerton, ON CA
N0G 2V0
Tel: 001-519-881-1273
Fax: 001-519-881-3382
E-mail: [email protected]

Vorig artikelOspelse Molendagen van ‘Boer tot Bakker’
Volgend artikelDe invloed van schulden en armoede op de algehele gezondheid: lezing 4 september door Nadja Jungmann Bibliocenter Weert