Reünie Fakkeletafette Weert e.o.

WEERT – In 2017 organiseerde de Stichting Fakkelestafette Weert e.o. voor de 65e keer de Fakkelestafette ter gelegenheid van de herdenking en viering van de bevrijding van Weert op 22 september 1944. Helaas heeft het bestuur van de stichting daarna, in goed overleg met alle betrokkenen en na rijp beraad, moeten besluiten te stoppen met de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement. Graag willen we echter eenieder die de de afgelopen 65 jaar op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij de Fakkelestafette nog een keer de gelegenheid geven op een gezellige wijze bij elkaar te komen en leuke herinneringen op te halen.

Wij organiseren daarom op zaterdag 22 september 2018 een reünie voor iedereen die heeft meegedaan aan of op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan 65 jaar Fakkelestafette. De reünie vindt plaats bij De SooS aan de Nieuwe Markt en begint om 19.00 uur. Tijdens de reünie zullen diverse foto’s van de diverse edities van de Fakkelestafette klaar liggen voor diegene die ze graag wil hebben. Ook hebben we nog een aantal souvenirs van de afgelopen jaren die gratis meegenomen mogen worden. Maar het hoofdthema van de avond is gezelligheid en herinneringen ophalen! Omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we mogen rekenenen is het nodig dat u zich aanmeldt voor deze reünie. Mogen wij u verwelkomen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mensen u de reünie zult bezoeken. Met de aanmelding voor de reünie geeft u er ook toestemming voor dat uw gegevens voor de organisatie van de reünie worden gebruikt. Wenst u niet langer berichten van ons te ontvangen, dan kunt u ons dit laten weten op [email protected]

Vorig artikelOpening Taalhuis Bibliocenter Weert 5 september
Volgend artikelBomen op de Markt in Weert genomineerd voor ‘Boomproject van het jaar’