Claessen Stultiens verhuist naar de Hegstraat

WEERT – Style by Stultiens, sinds 2013 gevestigd aan de Stationsstraat, verhuist naar de Hegstraat. De modezaak sluit, de kous- en compressiezorg en de mammacare gaan apart verder.

De iets oudere generatie kent (Valora) Style by Stultiens wellicht nog vanuit de Kerkstraat, waar de zaak gedurende 85 jaar het gezicht bepaalde op de hoek met de Bregterstraat. De betere lingeriewinkel was in de beginperiode al uitgebreid met fournituren en accessoires. Later werd de focus verlegd naar zowel dames- als herenmode en bood de zaak onderdak aan therapeutisch elastische kousenzorg en mammaprothesen. Vijf jaar geleden trok de winkel naar de Weerter binnenstad en vestigde zich in de Stationsstraat.

Nu dient zich het volgende avontuur aan, waardoor de modezaak ,de kousen- en compressiezorg en de mammacare van elkaar losgekoppeld worden. De modezaak, Valora Style by Stultiens, sluit op zaterdag 11 augustus om 17.00 uur definitief haar deuren. De werkzaamheden met betrekking tot de kousen- en compressiezorg worden al voortgezet in de nieuwe zaak die te vinden is in de voormalige wereldwinkel  (Hegstraat 4).

Nieuwe locatie
Bij deze nieuwe locatie hoort een nieuwe naam en nieuw logo. Dit onderdeel zal verder gaan onder de naam Claessen Stultiens kousen- en compressiezorg. Het vertrouwde team van vakmensen blijft actief in Midden-Limburg en helpt iedereen graag vanuit de nieuwe zaak. Ook wat betreft de mammaprothesen. Deze portefeuille gaat naar Claudia Zuidema van Pure Mammacare uit Deurne. Zij zal vanaf 1 september wekelijks op maandag werkzaam zijn in de Hegstraat.

Om de samenwerking te vieren, nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen.

Op vrijdag 31 augustus bent u van harte welkom tijdens de open dag op de nieuwe locatie:

Hegstraat 4, tussen 16.00 en 20.00 uur.

 

Vorig artikelAll American Day
Volgend artikelGeslaagde editie Limburg Festival!