225 trucks nemen deel aan toertocht Truckrun Weert

REGIO – Als op zondag 2 september het startschot wordt gelost, zet een colonne van 225 trucks zich in beweging voor de 8e Truckrun Weert. Een toertocht voor mensen met een beperking uit Weert en omgeving.

Op die zondag nemen mensen met een beperking plaats naast de chauffeur voor een toertocht van ongeveer 64 kilometer. We komen door Weert-Stramproij-Ell-Kelpen-Baexem-Heythuysen-Leveroy-Nederweert. Het belooft weer een groot en gezellig spektakel te worden.

Het feestpaviljoen ligt op bedrijventerrein Kampershoek is de plek waar iedereen samenkomt: de bijrijders en hun begeleiders, de chauffeurs, de motorrijders, toeschouwers, de sponsors en de vrijwilligers. Het feest begint al bij aankomst. Naast de vele lokale artiesten mogen we dit jaar ook
Frans Theuniz verwelkomen.

Startsein
Rond 12.15 uur zal het startsein worden geven. De trucks worden om 15.30 uur terug verwacht. De colonne rijdt met een snelheid van ongeveer 30 km door het Limburgse landschap. Dat is een prettige snelheid voor de bijrijders en voor het publiek langs de kant van de weg.

De organisatie vraagt bij voorbaat begrip van de medeweggebruikers voor de overlast en hoopt dat zij ook dit jaar spontaan hun medewerking willen verlenen aan het waarborgen van een goede doortocht voor de colonne. Uw medemens met een beperking is er u dankbaar voor. Kijk voor onze route en tijdstip op onze website: www.truckrunweert.nl

Vorig artikelPolitie zoekt mogelijke inbreker met politiehond
Volgend artikelAll American Day