Hapjes Sapjes Tocht Stramproy

St.-Jansmolen. Stramproy

STRAMPROY – Zondagmiddag 9 september organiseert de Jeugd Dorpsraad Stramproy een wandeling door Rooj voor het hele gezin, met historische verhalen en Roojer versnaperingen.

Vanuit het startpunt Bistro Koos begeleiden de leden van de Jeugd Dorpsraad, samen met hun opa of  oma, of een andere markante Roojer, groepjes langs mooie en interessante plekken in het dorp.

Op iedere locatie wordt op passende wijze een klein stukje uit het verleden van Stramproy vertelt. Daarbij worden de deelnemers steeds getrakteerd op een traditioneel streekproduct. Locaties als de Maes-brouwerij en de Nijsmolen mogen natuurlijk niet ontbreken. Het laat zich raden welke lokale lekkernijen hier worden geserveerd.

Zo leert de jeugd van Stramproy hun eigen dorp beter kennen, met verhalen van hun eigen opa’s en oma’s. Een leerzame, maar vooral gezellige middag voor het hele gezin!

Vanaf 13.00 uur vertrekt er elk kwartier een groepje, en uiteindelijk komt iedereen op het Kerkplein terug, waar we worden getrakteerd op een ijsje, live muziek en een springkussen voor de allerkleinsten. Kortom: een gezellige middag voor het hele gezin.

Voor de allerkleinsten is van de route een speurtocht gemaakt.

Deelname is gratis en aanmelden kan via [email protected] tot 26 augustus. vol=vol! Wil je graag met een groep samen lopen, meld je dan samen aan.

Vorig artikelVanavond; Limburg festival: Niemand wacht op je
Volgend artikelAIRWISH 2018 – Lustrum Editie – Family Festival Fun & Flight