Nobis wil -gefaseerd- hotel bouwen met maximaal 169 kamers in Nederweert

NEDERWEERT – Volgens woordvoerder Wim Versteegh wordt het Rosvelt hotel, met maximaal 169 kamers, gefaseerd gebouwd.  Hij spreekt de verwachting uit dat de gemeenteraad van Nederweert het bestemmingsplan Leisurekwadrant Randweg West binnenkort goedgekeurd en dat begin 2019 met de bouw gestart kan worden. Het hotel wordt dan in fases gebouwd conform de vraag van de markt. Nobis heeft overigens al 7 jaar een vergunning om een hotel te bouwen.

Het naast McDonalds sinds 2008 ontwikkelde leisure-centre omvat op dit moment een casino (WIN), een bowling-centre (Pins & Pints), een life-cooking wereldrestaurant (Atlantis) en een fastfoodrestaurant (Subway). Per week komen hier circa 6.000 bezoekers. Omdat er vraag uit de markt is naar uitbreiding met soortgelijke vestigingen heeft de initiatiefnemer van het project het voormalige P&R-terrein tussen Randweg-West en A2 als uitbreidingsgebied verworven. Als eerste komt op de uitbreidingslocatie een vestiging van Kentucky Fried Chicken (KFC). Ook kan er

‘Golden Tulip’ of ‘Best Western’
Loverbosch ontwikkelt en exploiteert ruim 30 jaar horeca- en leisureconcepten in de Peel en Midden-Limburg. Op dit moment zijn in Asten, Helmond en Deurne hotels in exploitatie met in totaal 250 kamers. Diverse voorzieningen zoals café/restaurants, congresruimten en wellness maken deel uit van deze hotels. Nederweert is de vierde tot ontwikkeling gebrachte locatie. ‘Hotel Rosvelt Nederweert’ wordt als 4-sterren hotel geëxploiteerd en krijgt een hoog kwaliteitsniveau. De hotels van Loverbosch opereren onder de vlag van ‘Golden Tulip’ of ‘Best Western’. Een keuze tussen deze twee labels is voor Nederweert nog niet gemaakt.

Vorig artikelAanstaande dinsdag: Gluren bij de Buren… op de Biest-Weert
Volgend artikelMogelijk brandstichting in natuurgebied Schoordijk