Welkomstpakket voor nieuwe bewoners Ospel

OSPEL – Op 21 juli 2018 werd er door de Dorpraad in Ospel een welkomstpakket uitgereikt aan Ay en Natascha. Beide hebben 2 kinderen in de leeftijd van 8 en 6 jaar. Vanaf februari is dit gezin woonachtig in Ospel aan de Ketelaarsweg.

Ay komt van origine uit Nijmegen en heeft in Ospel zijn eigen bedrijf voortgezet genaamd AYsports eveneens gelegen aan de Ketelaarsweg. Natascha komt van oorsprong uit Weert en is werkzaam bij VDL te Born.

De Dorpsraad wenst hen heel veel plezier alsook levensvreugde in Ospel en vooral goede een besteding van de welkomstmand.. Het welkomstpakket is een initiatief van Dorpsraad Ospel en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven, verenigingen en stichtingen in Ospel.

Ben jij nieuw in Ospel of ken jij mensen welke in Ospel zijn komen wonen? Meld ze dan aan indien ze voldoen aan de voorwaarden. deze vindt je op: http://www.dorpsraad-ospel.nl/Welkomstpakket/

Ben je ondernemer, een vereniging of stichting, wil jij graag nieuwe bewonders een warm welkom heten en hiermee een bijdrage aan het welkomstpakket leveren? Meld je dan aan via [email protected]