Drugsbaas gevlucht door tip van politiemol Mark M.

REGIO – De politie is op zoek naar de 36-jarige Tommy van der Sommen. Hij zou een belangrijke spil zijn in een groot internationaal drugsnetwerk. De drugsbaas sloeg in 2014 op de vlucht nadat hij was getipt door politiemol Mark M. uit Weert.

Dat meldt 1Limburg. Van der Sommen zou volgens de politie in Spanje verblijven, waar hij een luxe leven leidt, betaald met geld dat hij verdiende met criminele zaken.

Diepste geheim
In september 2014 planden rechercheurs in het diepste geheim een inval in de huis van Van der Sommen in Eindhoven, maar hij was al verdwenen. Hij was getipt door de Weertse politiemol Mark M, die vaker vertrouwelijke politie-informatie lekte naar criminelen.

Vorig artikelOmwonenden coffeeshops klagen over overlast tijdens Solar Festival
Volgend artikelVerdrag met België en Luxemburg: politie mag achtervolgen voorbij grens