Seizoensafsluiting Dames 1 & 2 Eindse Boys

NEDERWEERT-EIND – Zondag 24 juli vond de jaarlijkse seizoenafsluiting plaats van de dames 1 & 2. Een verdiende afsluiting voor de speelsters, leiders, trainers, vlaggers en uiteraard de sponsor! Zeker gezien de mooie resultaten die de groen-witte leeuwinnen dit jaar neer hebben gezet. Dames 1 heeft het seizoen afgesloten met een mooie 4e plaats en dames 2 met een mooie 2e plaats.

Een grote groep dames (en heren) was op het afgesproken tijdstip op hun fietske in Weert. Klaar om te beginnen aan hun grote tocht door de stad. Ze werden opgedeeld in groepjes en kregen een lijst aan opdrachten om uit te voeren, een aangepaste versie van de Crazy 88 voor diegene die het kennen.

Het doel was om zoveel mogelijk opdrachten uit te voren en dit zo origineel mogelijk te doen. Alleen op die manier kon je zoveel mogelijk punten binnen halen. De groepen gingen nog net niet rennend van start (grapje, eerst verklaarden ze ons voor gek toen ze de opdrachten zagen). De organisatie kreeg de foto’s en filmpjes binnen die de groepen maakte. Geloof ons, dat was de moeite waard!
Hele leuke creatieve opvattingen van de opdrachten kregen we en het plezier was terug te zien in de beelden. Omdat we sommige foto’s in een streng bewaakt archief bewaren en er alleen uit halen voor een bruiloft of iets dergelijks kunnen we jullie niet alles laten zien. Maar wees gerust, een paar foto’s zullen we jullie prijs geven!

Na de intensieve tocht door onze grote stad hebben we afgesloten met een barbecue en een paar wijntjes. En natuurlijk niet te vergeten het grote prijzenfestival! Het team ‘BOBO’S IN THE JUNGLE’ ging met de felbegeerde prijzen naar huis. Dit team bestond uit Elky, Meilou, Vivian, Sanne, Rosalie, Edwin en uiteraard Bobo.

Nu eerst genieten van de vakantie en dan op naar een nieuw, sportief seizoen!

www.eindseboys.nl