Midde Limburgs Leedjes Festival 2019 in Baexem

Het duo 'Óm in te Lieste' uit Neer heeft gewonnen met het liedje: ’t lempke van de keulkast.

BAEXEM – De finale van de komende editie van het Midde Limburgs Leedjes Festival, zal gehouden worden in Baexheimerhof in Baexem. Traditiegetrouw is het Midde Limburgs Leedjes Festival het eerste provinciale ‘vastelaoves liedjesfestival’ van het nieuwe kalenderjaar en zal in 2019 plaatsvinden op vrijdagavond 4 januari.

De organisatie ligt in handen van: “Karnavalsvereniging de Plekploasters” uit Baexem, in samenwerking met het comité Midde lImburgs Leedjes Festival. Meer informatie over de inschrijving voor de komende editie, zal ter zijner tijd te vinden zijn op de website: www.middelimburgsleedjesfestival.nl. Op deze site zal ook het reglement te vinden zijn.