Theepottenmuseum in Swartbroek verwelkomt 20.000ste bezoeker

SWARTBROEK – De 20.000ste bezoeker vierde afgelopen zaterdag zijn verjaardag met de familie in het theepottenmuseum. Saskia en Frits Lavell, eigenaren van het theepottenmuseum, vonden het de afgelopen weken spannend, want wanneer zou de 20.000ste bezoeker geturfd kunnen worden?

Toen een familie uit Dommelen op zaterdag ter gelegenheid van een verjaardagsfeestje een bezoekje bracht aan het museum, konden Saskia en Frits ook een feestje vieren. De jarige, een 85-jarige man uit Dommelen (Valkenswaard), kreeg van Saskia en Frits een cadeautje omdat hij de 20.000ste bezoeker was.

En weer verzamelingen naar het theepottenmuseum
De nieuwe aanwinsten moeten nog een goed plekje in het museum krijgen, want Saskia en Frits hebben vorige week in Ede en in Nijmegen verzamelingen opgehaald. En er konden weer 14 theepotten aan de collectie worden toegevoegd. Het totaal aantal is nu 2131.

Vorig artikelMeester Har opent watertappunt in het Breerpark
Volgend artikelClub 6001 aan de Oelemarkt gaat niet meer open