Nederlandse U15 selectie belegt trainingsstage in Weert

WEERT – Vanaf zondag 5 augustus in de avond zal de Nederlandse U15 selectie (Nederlands team onder 15 jaar) een trainingsstage in Weert beleggen in voorbereiding op het vierlandentoernooi in Denemarken van 9 tot en met 12 augustus. Daar spelen ze tegen Denemarken, Zweden en Duitsland

In de selectie die nog uit 18 spelers bestaat zitten nog 5 spelers van Basketball Academie Limburg U16: Aramis en Odin Verhoeven, Daan Peerlings, Armins Stroijl en Nino Vrencken

Wedstrijd
Op maandag 6 augustus wordt er in de ochtend getraind en in de middag om 14.30 uur wordt er geoefend tegen Guco Lier U16 uit Belgie. De wedstrijd is gratis te bezoeken. Op dinsdag zijn er trainingen in de ochtend en middag. Training en wedstrijden vinden plaats in sporthal Boshoven, Vrakkerveld 2 in Weert.

Vorig artikelClub 6001 aan de Oelemarkt gaat niet meer open
Volgend artikelGeen treinen tussen Eindhoven en Roermond van 16 tot en met 24 juli