Vliegshow van modelvliegtuigen op 7 en 8 juli in Nederweert

NEDERWEERT – De  ModelVliegClub (MVC) Nederweert is een vereniging die zowel intern als extern actief is. Haar activiteiten laat de club zien op 7 en 8 juli a.s. op het vliegveld nabij Leveroy in Nederweert. Er zal dan een internationale vliegshow plaats hebben, waaraan 70 piloten uit binnen- en buitenland met ruim 90 modelvliegtuigen een vliegshow zullen geven. Op deze show is iedereen van harte welkom de toegang alsook het parkeren is gratis.

Met deelnemers uit Duitsland en België, vandaar dat het evenement met recht een internationale vliegshow mag heten met schaalmodellen van bijzondere vliegtuigen zullen er te zien zijn waaronder straaljagers helikopters enz…. Een grote en zeer gevarieerde ‘flight-line’ garandeert dat er voortdurend vliegende toestellen te bezichtigen zijn. De bezoekers kunnen op een rustige en aangename wijze kennis maken met alle facetten van de modelvliegsport, of een leuke middag met show en sensatie.

Op de vliegshow kunnen kandidaat-piloten alle informatie krijgen. Het vliegveld ligt aan de Broekweg bij de Houtsberg (langs de weg van Nederweert naar Leveroy). Er is een wegbewijzering aanwezig. De entree is gratis. De vliegshow is  op beide dagen van twaalf uur ’s morgens tot vijf uur ’s avonds.

Bezoek ook www.mvcnederweert.nl voor verdere informatie over de club en de vliegshow.

Vorig artikelOok vandaag staakt Arriva in Limburg
Volgend artikelParkje aan het Sint Raphaëlpad in Weert krijgt een kiosk