Duitser moet drie jaar de cel in voor steken met mes in Weert

WEERT – Een 35-jarige man uit Aken (Duitsland) moet van de rechtbank drie jaar de gevangenis in voor zijn betrokkenheid bij een steekpartij in 2009. De veroordeling liet zo lang op zich wachten, omdat de politie hem pas in 2015 kon arresteren na een DNA-match.

Dat schrijft De Limburger. Het slachtoffer was een toen 27-jarige bewoner van een flat aan de Laurenburg in Weert.

Steekpartij
De rechters hebben bepaald dat de Duitser zich schuldig heeft gemaakt aan het medeplegen van een poging tot doodslag. De daders hebben het slachtoffer uit Weert geslagen, geschopt en met een mes gestoken. Hij liep steekwonden op in borst en buik.

Vorig artikelAantal aanrijdingen met wilde zwijnen in Limburg blijft toenemen
Volgend artikelStaatssecretaris Mark Harbers brengt werkbezoek aan AZC Weert