Informatiebijeenkomst over zonnepanelenproject De Groene Zone op 2 juli

BUDEL – Maandag 2 juli vindt in Café-zaal De Wielerbaan in Budel een informatiebijeenkomst over De Groene Zone plaats. De bijeenkomst start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en duurt tot circa 21:00 uur.

Tijdens deze informatiebijeenkomst informeren we inwoners over deelname aan het project. De bijeenkomsten zijn opgebouwd uit drie onderdelen; na de opening en een korte presentatie van de Coöperatie Cranendonck worden de algemene uitgangspunten en voorwaarden van het project toegelicht. Vervolgens gaat de leverancier in op de techniek en het offertetraject. Als laatste wordt de financiële kant van het project besproken. Na de toelichtingen is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

De Groene Zone
Met dit project kunnen huiseigenaren uit de 12 deelnemende gemeenten goedkoop en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. Inwoners krijgen een aanbod voor een aantal zonnepanelen en een bijbehorende lening. In maximaal 15 jaar lossen ze maandelijks af, tegen een rente van 1,35%. Huiseigenaren die meedoen aan het project worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld bij de start is niet nodig.

Vorig artikelBennie Bengele Pas uitgedeeld
Volgend artikelKoningin Máxima bezocht feestelijke SamenDOOR!dag in Ittervoort