Goedstof productie Reflexintegratie

WEERT – Soms ligt het niet aan hoe hard je werkt, hoeveel rust je neemt of nieuws probeert. Je groei & ontwikkeling kunnen verstoort worden doordat het in de basis bij je eigen reflexen niet goed zit. Zorg om de ontwikkeling van je kind? Burnout klachten? Voel jij je belemmert in je eigen ontwikkeling?

Woensdagavond 4 juli 19.30 uur geeft Karin van den Wittenboer een actieve lezing in haar proaktijk aan de Boshoverbeek 46, waarin zij deelt hoe belangrijk een goede basis is om te kunnen leren, als kind maar ook als volwassenen. Haar motto: “Stop kinderen in een hartje niet in een hokje”. Kom en ervaar het, ze leert ons dan ons zelf en andere te testen en te resetten. Deelname kost € 10,- te voldoen bij aanvang.

Meer weten over deze productie kijk op facebook bij het evenement of vraag om de flyer. Info & aanmelden kan via [email protected]

Meer weten over Karin van den Wittenboer: http://www.kinderpraktijk-weert.nl/profile/karin-van-den-wittenboer/

Goedstof (zie facebook) is geen bedrijf of stichting maar een initiatief. Het viert the goodstuff & biedt een podium voor goede stof. Goedstof wil graag een omgeving creëren om bewust te zijn, te delen, te inspireren en te ontmoeten. Dit door in alle openheid mensen met elkaar in verbinding te brengen die voluit vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken. Goedstof producties worden periodiek georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan testimonials, lezingen en workshops. Goedstof producties worden georganiseerd door Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn. Afhankelijk van onderwerp en vorm zijn daar eventueel kosten aan verbonden, deze worden per productie bepaald. Alle producties hebben als doel om bewust ZIJN te ontwikkelen en het leven te vieren. Naast producties organiseren we periodiek een gratis en vrijblijvende OPEN avond, met sprekers en doorkijkjes naar nieuwe producties en samenwerkingen. Uiteraard met ruimte voor gezelligheid, interactie en inspiratie.

Vorig artikelArchitectuurprijs voor Weert en Nederweert 2018 en de Publieksprijs uitgereikt
Volgend artikelWinnaars kermisloterij in Ospel