Sligro en Zakenblad organiseren een ‘Gin Tasting Clinic’ op 28 juni

Zakenblad Midden-Limburg organiseert in samenwerking met Sligro Weert op donderdag 28 juni een ‘Gin Tasting’ onder leiding van Maurice Hoeben. Want wat is nou eigenlijk het verschil tussen london dry en distilled gin? En heb je enige idee welke soorten gin er zijn?

Is jouw favoriete drankje een gin-tonic? Hier zie je een overzicht van gins ingedeeld in de vier smaakkwadranten, van kruidig en citrus tot zoet en floraal.

Aanmelden
Voor iedere gin-tonic liefhebber: alles wat je moet weten over gin. De proeverij vindt plaats vanaf circa 18.00 uur tot 19.30 uur. Naast een proeverij worden er ook hapjes geserveerd. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

Hier zie je een overzicht van gins ingedeeld in de vier smaakkwadranten, van kruidig en citrus tot zoet en floraal.