Roermond wijst aanvraag voor islamitische basisschool af

ROERMOND – De aanvraag van Stichting Islamitische Educatie Zuid-Oost Nederland om per 1 augustus een islamitische basisschool op te nemen in het gemeentelijke scholenplan is door het college van B&W van Roermond afgewezen.

Dat meldt De Limburger. Het college van B&W wees de aanvraag af omdat die niet alleen te laat was ingediend, maar ook niet alle benodigde gegevens bevatte.

Extra informatie
De extra informatie mocht later toegezonden worden, maar dat is niet afdoende gebeurd. De gemeenteraad moet de afwijzing nog bekrachtigen. Mocht dat gebeuren, kan de onderwijsstichting in beroep gaan bij de minister van Onderwijs.

Vorig artikelCheques voor verenigingen en stichtingen in Nederweert en Ospel
Volgend artikelAnton Kirkels nieuwe voorzitter Raad van Toezicht VVV Midden-Limburg