Anton Kirkels nieuwe voorzitter Raad van Toezicht VVV Midden-Limburg

Anton Kirkels

REGIO – VVV Midden-Limburg heeft een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht aangesteld. De uit Weert afkomstige Anton Kirkels komt uit een ondernemersgezin. Deze voormalige wethouder van de gemeente Weert heeft 12 jaar ervaring met openbaar bestuur en 23 jaar ervaring in het bedrijfsleven in binnen – en buitenland.

Kirkels kent het gebied goed. Hij werkte mee aan planvorming voor onder andere de Maasplassen. Anton Kirkels heeft zin in zijn nieuwe functie want hij ziet veel in de verbinding tussen toerisme, landschap erfgoed, ondernemen en opleiden.

Motto
Met zijn motto: “Wie kent Midden-Limburg nog niet? Die gaan we opzoeken!” wil hij de regio goed op de kaart zetten. “We zijn erg blij met deze benoeming. Zijn ervaring en kunde zijn erg welkom”, aldus Giel Polman, directeur Limburg Marketing – VVV Midden-Limburg.

Vorig artikelRoermond wijst aanvraag voor islamitische basisschool af
Volgend artikelHoera en MeerderWeert ondertekenen samenwerkingsconvenant