Wilhelmina ’08 wil activiteiten samenbrengen op één sportpark

Bestuursleden Cor Pleunis, René Laenen en Loek Linnartz.

WEERT – Voetbal- en denksportclub Wilhelmina ’08 uit Weert is voornemens de activiteiten op sportpark Drakesteyn te concentreren. Momenteel sporten de leden ook op sportpark Sint Louis aan de Limburglaan.

In Dagblad de Limburger zegt René Laenen, voorzitter van Wilhelmina, dat de club alle activiteiten wil concentreren op sportpark Drakesteyn aan Drakesteyn. “Daar liggen nu twee velden, waarvan de vereniging maar ook scholen in de omgeving en de buurt regelmatig gebruikmaken. Die samenwerking verloopt prima.”

Uitbreiding
In toekomst gaat ook het Regionaal Kennis- en Educatiecentrum (RKEC) gebruik maken van het park. De gemeente juicht de samenwerking toe en er zou ook geld beschikbaar kunnen komen om dat in goede banen te leiden. Inmiddels ligt er ook een schets klaar om het aantal velden van Wilhelmina aan Drakesteyn uit te breiden van twee naar drie. De gemeente en club gaan samen rond de tafel om te praten over de schetsen.

Vorig artikelOvereenkomst voor 14 parkwoningen zonder gasaansluiting
Volgend artikelVoorraad grote bedrijfskavels in (oostelijk) Midden-Limburg is op