Concept coalitieakkoord in Nederweert klaar

NEDERWEERT – D’66,  JAN Nederweert en Nederweert Anders zijn tot een concept coalitieakkoord gekomen. Gedurende het proces zijn een aantal openbare bijeenkomsten geweest waar aanwezigen input konden geven, die in een aantal gevallen ook een plek heeft gekregen in het akkoord.

Er is gekozen voor een akkoord op hoofdlijnen, zodat er ook bij de verdere uitwerking veel ruimte is voor inbreng vanuit de samenleving. Er zijn vijf kernwaarden vastgesteld die centraal worden gesteld bij het maken van keuzes en het nemen van besluiten. Dit zijn: gezondheid, duurzaamheid, veiligheid, gelijke kansen voor alle inwoners en investeringen moeten in het belang zijn van de toekomst van onze jeugd.

De komende dagen zullen alle onderhandelaars in gesprek gaan met de eigen achterban over het akkoord. Maandag 11 juni zullen de uitkomsten hiervan in een openbare vergadering worden teruggekoppeld. Deze vergadering vindt plaats in het gemeentehuis en zal starten om 20:45. Iedereen is welkom om aanwezig te zijn, vooraf aanmelden is niet nodig.

Het concept coalitieakkoord is te vinden op de website:
https://nederweert.d66.nl/2018/06/concept-coalitieakkoord/

Vorig artikelAuto botst met vrachtwagen aan de Trumpertweg
Volgend artikelAfscheid Robert Stultjens bij Eindse Boys