Politie Weert brengt eerbetoon aan overleden collega

WEERT – Iets meer dan een jaar geleden brachten wij de laatste groet aan onze collega Rob Clement. Rob overleed op 12 februari 2017 aan de gevolgen van een hersentumor. Rob was een fanatieke sportman en een zeer verdienstelijke triatleet.

Dit is de reden dat wij als collega’s hebben besloten om met een grote groep mee te doen aan de Stadstriatlon van Weert aankomende zaterdag 9 juni.  De reden dat wij meedoen is om geld op te halen voor de verschrikkelijke ziekte waar wij Rob aan hebben verloren.

Wij zouden het fantastisch vinden als u ons daarbij zou kunnen ondersteunen. Voor meer informatie kijk op:

Politie Weert brengt eerbetoon aan overleden collega Rob en steunt onderzoek naar hersentumoren

Vorig artikelPolitie treft 150 kg hennep aan
Volgend artikelGaat de Gouden Prokkel mee naar Nederweert?