25 jarige Ierse ruiter overleden na zwaar ongeval in Weert

De 25-jarige Ierse springruiter Jack Dodd die met zijn auto tegen een boom botste in Alweerterheide aan de Bocholterweg is alsnog aan zijn verwondingen overleden.

Door nog onbekende reden raakte hij enkele honderden meters voor de grens van de weg, en belandde met zijn auto tegen een boom. Hij moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. De zwaargewonde Dodd werd met hulp van een ingevlogen trauma-arts gestabiliseerd, en met ernstig hoofdletsel en botbreuken overgebracht naar het universitair ziekenhuis in Maastricht. Daar is hij woensdag alsnog overleden.

De Ierse springruiter vertegenwoordigde zijn land verschillende keren in Nations Cup-wedstrijden. Hij reed voor verschillende renstallen voordat hij in 2017 zijn eigen stal in het Belgische Balen begon.

https://tinyurl.com/yb3g6fu2

 

Vorig artikelKapotte klok Martinuskerk afgetakeld
Volgend artikelAuto botst met vrachtwagen aan de Trumpertweg