Zeer geslaagd schoolverlaterskamp van BS de Schrank

OSPEL – Het schoolverlaterskamp 2018 zit er weer op en we kunnen moe maar voldaan terugkijken op een zeer geslaagd kamp. De leerlingen van de groepen 8 hebben genoten en de sfeer was prima!

Dit alles was mogelijk dankzij de inzet van vele mensen:

De kookstaf en de vele ouders die ons wilden meehelpen bij diverse activiteiten; zoals het vervoer van de spullen naar het kampgebouw De Bekerhof in Hunsel, de spokentocht en de zorg voor het kampvuur met de lekkere hapjes en drankjes.

Ook willen we DJ Djivo bedanken voor het verzorgen van de muziek van het Open Podium en de disco. Het was zeer geslaagd!

Ook zijn er verschillende sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt, dat wij op kamp konden genieten van het vele lekkers waaronder onze plaatselijke slagerij Koos Vaes, boerderijwinkel Vreike-hof, Coop Phicoop en Mac Donalds Nederweert. Fiesta Grill heeft op dinsdagavond al het heerlijke eten gesponsord. Samen hebben we heerlijk gesmuld van jullie heerlijke kebab, shoarma, hamburgers  en bijbehorende broodjes. We willen jullie hiervoor allemaal heel hartelijk bedanken!

Leerlingen en ouders en leerkrachten groepen 8

B.S. De Schrank Ospel