Toneelvereniging C.O.M. Meijel genomineerd

MEIJEL – Als enigste toneelvereniging van Peel en Maas is toneelvereniging C.O.M. uit Meijel genomineerd voor een Muulke door Toneelhuis LFA. Dit zijn de jaarlijkse prijzen voor amateurtoneel in de provincie.

De Meijelse toneelgroep kreeg een nominatie voor de meest opvallende man in een grote rol door Willem Hoeben als Irma Zonderboezem en een nominatie voor de meest opvallende vrouw in een kleine rol door Peggy Brummans als Knoop in het toneelstuk Lang en Gelukkig dat werd gespeeld ter ere van het 35 jarig jubileum van de vereniging onder regie van Lisette Leenders. De Aovend van ’t Muulke staat in het teken van liefde. Liefde voor toneel. Het hebben en uitspreken van waardering en het geven van een welgemeend schouderklopje voor iedereen die zijn of haar eigen theatergrenzen heeft opgezocht.

Op vrijdag 22 juni in het Munttheater in Weert zijn de uitreikingen van de Muulkes en wie weet neemt Meijel wel een Muulke mee naar huis aldus een trotse voorzitter van Toneelvereniging C.O.M., Erwin van den Beuken.