6 jarig meisje door onbekenden in auto meegenomen

WEERT – 6 jarig meisje in een auto geduwd tijdens het spelen.

De politie zoekt getuigen van een kortstondige ontvoering van een 6-jarig meisje dat vanavond in Weert werd meegenomen in een kleiner, nieuw model auto, gelijkend op of zijnde een witte Volkswagen Golf. Het meisje is inmiddels weer terecht en de politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Rond 18.00 uur vanavond werd het meisje ter hoogte van de Maastrichtstraat, vermoedelijk tegen haar wil in, in de witte auto gezet. Een getuige heeft vermoedelijk de auto zien rijden op de Nedermaaslaan. Het meisje is erg geschrokken en inmiddels weer bij haar familie.

Een oudere man op een fiets en een vrouwelijke bestuurder van een oud model Ford Ka zouden volgens de getuige de witte auto kunnen hebben zien rijden op de Nedermaaslaan. De politie roept hen en anderen op zich te melden als zij iets hebben gezien. Bij spoed kan dit via 112 worden gemeld, en anders via 0900-8844

Vorig artikelEric Rikkert stopt als algemeen directeur van SJG Weert
Volgend artikelPolitie treft 150 kg hennep aan