Nieuw: LSD Festival back to school edition!

Gala 2018

WEERT – Na het grote succes van LSD Festival 2018 in april, heeft de organisatie in samenwerking met uitbater Ivo Veltrop een nieuwe editie gelanceerd: LSD Festival Back to School edition.

Ditmaal compleet anders dan de bezoekers van het festival gewend zijn: zomers, verfrissend en keihard. Dé start van het nieuwe schooljaar voor de studenten.

Uit online polls na afloop van het LSD Festival in zowel 2017 als 2018, konden bezoekers aangeven of ze behoefte hadden aan een extra editie. Van de 222 totale stemmen gaven 212 bezoekers aan graag een extra editie te willen in de zomerperiode. De Back to School Edition is het antwoord van de organisatie op de uitkomst van de poll.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 17 augustus 2018, de laatste week van de zomervakantie voor de middelbare scholieren in regio Weert. Kaarten zijn net als voorgaande edities online verkrijgbaar en zijn te koop vanaf dinsdag 3 juli om 20:00 uur via Facebook. Alle verdere informatie is te vinden op Facebook.

Vorig artikelOngelooflijk NK-finale weekend voor Tensor Turnen Weert!
Volgend artikelKoor Giocoso uit Weert scoort in landelijke finale