Omleiding voor verkeer tussen Neerpelt en Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL | NEERPELT – Vanaf volgende week starten de rioleringswerkzaamheden op de Hamonterweg tussen de spoorweg en de rotonde (fase 1B). Uiteraard gaan de werkzaamheden op de Hamonterweg tussen de rotonde en het kruispunt met Hoek/Geuskens (fase 1C) ook gewoon verder.

De aannemer zet hiervoor 4 rioleringsploegen tegelijk in. Zo zouden de werkzaamheden in  de tweede helft van september afgerond kunnen worden.

Aangepaste omleiding vanaf 4 juni
Deze gewijzigde planning zorgt ervoor dat vanaf maandag 4 juni de omleiding ook aangepast wordt aan de uitgebreide werfzone:

  • In de werfzone, de Hamonterweg vanaf de spoorweg tot net voorbij het kruispunt Hoek/Geuskens, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Woningen en handelszaken/bedrijven in de werfzone zijn, in functie van de werken, bereikbaar voor plaatselijk verkeer vanaf de rotonde.
  • De rotonde Quatre Bras blijft bereikbaar.
  • Verkeer van Neerpelt naar Hamont of Achel wordt vanaf de Sint-Antoniusweg omgeleid via Sint-Huibrechts-Lille en volgt vanaf de rotonde de geldende omleiding naar Hamont.
  • Verkeer vanuit Hamont of Achel richting Neerpelt volgt de reeds geldende omleiding tot aan de rotonde en rijdt vervolgens via de Lillerheidestraat, Venderstraat en Jos Verlindenstraat richting Neerpelt.
  • Een aparte fietsomleiding tussen Hamont en Neerpelt/Achel loopt via de Watertorenstraat, Hees, Broekant, de Jachtweg, de Lillerheidestraat, de Heuvelerweg en Haag.
Vorig artikelStamtäöfelke aflevering 5: Woeë es di-j straot geblieëve?
Volgend artikelZonta Ruremonde steunt project ‘Look Good Feel Better’ in het Laurentius