Henk Martens, directeur basisschool De Schrank in Ospel, gaat met pensioen

basisschool De Schrank in Ospel

OSPEL –  Na 33 jaar directeur van basisschool De Schrank in Ospel te zijn geweest, gaat Henk Martens aan het einde van dit schooljaar met pensioen.

Zijn loopbaan is Henk begonnen als onderwijzer aan diverse scholen in Weert. In 1985 werd hij directeur van basisschool De Schrank in Ospel. Ook was hij vele jaren voorzitter van de directeurenkring in Nederweert en zat als afgevaardigde van het bestuur in diverse overlegorganen.

Henk Martens

Afscheidsreceptie
Langs deze weg nodigen we
ouders, oud-collega’s, relaties en andere belangstellenden uit om hem de hand te komen drukken. U bent welkom op donderdag 5 juli van 17.00 – 19.00 uur in de Peelboerderij, Moostdijk 28, Ospel in het Nationaal Park de Groote Peel.

Vorig artikelOpen dag Tuinpark Lamershof in Weert
Volgend artikelOptreden Blues Sparks tijdens braderie Fatima Weert