Bijeenkomst Glasvezel Buitenaf in de Peel in Ospel groot succes

OSPEL/OSPELDIJK – Donderdagavond 31 mei organiseerden enkele ambassadeurs van Glasvezel Buitenaf in samenwerking met buurtvereniging de Peel, een bijeenkomst voor glasvezel.

Doel was om de inwoners in het gebied de Peel in Ospel, maar ook daarbuiten, te informeren over de mogelijkheden glasvezel  en de mogelijkheid te bieden om zich aan te melden.

De avond begon met een  welkomstwoord en korte presentatie met de belangrijkste punten door Jeroen Hennissen (Dorpsraad Ospel en ambassadeur Glasvezel Buitenaf).

Na een paar algemene vragen werd er al snel aan de slag gegaan met persoonlijke gesprekken met de aanwezige inwoners. De persoonlijke situatie en wensen werden besproken. Veel mensen waren al overtuigd van glasvezel en nagenoeg iedereen heeft zich op deze avond meteen aangemeld bij 1 van aanwezige resellers.

De resellers die aanwezig waren zijn:

Jan Truyen
Lion van Kampen
Fons Hoeben

Heeft u deze succesvolle bijeenkomst gemist? U kunt tijdens openingstijden terecht bij de resellers, maar ook meer informatie over uw persoonlijke situatie krijgen van een van de vele ambassadeurs voor Glasvezel Buitenaf. Een overzicht van alle resellers en ambassadeurs vind u op https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg

De eerst volgende extra avond in Ospel is op woensdag 6 juni. Dan heeft reseller Jan Truyen de winkel langer geopend, speciaal voor de aanmeldingen voor Glasvezel in het buitengebied. De winkel is sowieso tot 21 uur geopend, maar wellicht nog langer indien noodzakelijk.

Laat deze kans niet liggen en meld u aan voor glasvezel!

Vorig artikelMoonen Packaging gaat 3e Lean & Green Star CO2-vrij ophalen
Volgend artikelExposities op molen de Korenbloem Ospel