Bijeenkomst glasvezel in Dorpsherberg/Buurtvereniging De Peel

OSPELDIJK –  Beste buurtbewoners van buurtvereniging de Peel. Wellicht hebben velen van jullie onlangs een brief in de brievenbus gekregen van Glasvezel buitengebied. Misschien zijn jullie naar aanleiding van deze brief al naar de druk bezochte informatieavond geweest op 9 april j.l. in de Haaze-Hoof.

Bijeenkomst op donderdag 31 mei om 20.00 uur in de Dorpsherberg

Meer dan 250 geïnteresseerden bewoners van het buitengebied van de gemeente Nederweert kwamen luisteren naar de mogelijkheden die glasvezel Internet te bieden heeft. Met Internet via glasvezel beschikt u over een snelle Internet aansluiting in uw woning. Met een dergelijke aansluiting kunt u naast snel en met het hele gezin op
Internet, ook bellen en TV kijken en dat zonder storingen door het weer. Naast jongeren die gebruik maken van Internet voor school, spelletjes te spelen of films te kijken, maken ook steeds meer ouderen gebruik van het Internet. Denk aan toepassingen om langer thuis te blijven wonen en zorg op afstand. Ook voor het bedrijfsleven is een snelle, veilige en betrouwbare Internet verbinding onmisbaar.

Omdat wellicht niet iedereen aanwezig kon zijn of de uitnodiging gemist heeft, volgt een kleinere informatieavond speciaal voor onze buurtvereniging de Peel. Het is voor iedereen in het buitengebied van belang om een weloverwogen en goede keuze te maken over glasvezel.

Daarom willen we jullie ook vragen om vooral dit bericht door te sturen naar jullie (over)buren die we mogelijk niet kunnen bereiken via de mailing van onze buurtvereniging de Peel. De informatieavond wordt gehouden bij de Dorpsherberg op donderdag 31 mei om 20.00 uur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Glasvezel u kan bieden, kom dan vooral naar onze kleinschalige informatie bijeenkomst! De avond zal niet bestaan uit lange presentaties, want veel informatie heeft u inmiddels wellicht al gelezen. We zullen voornamelijk met een aantal ambassadeurs en resellers jullie persoonlijk helpen om een goede keuze te maken en vragen te beantwoorden.

U kunt zich zelf wellicht al voorbereiden op deze avond door thuis op te zoeken hoeveel u nu betaald voor uw vaste telefoonaansluiting, internet en TV (vaak Canal Digitaal of Digitenne). Dit om een goed en eerlijk vergelijk mogelijk te maken. Bent u overtuigd van de voordelen die Glasvezel voor u heeft? Op deze avond zullen ook 1 of 2 resellers aanwezig zijn die u meteen kunnen helpen met het aanmelden voor Glasvezel, wel zo gemakkelijk voor u!

Wij hopen u allemaal te zien op donderdag 31 mei om 20.00 uur bij de Dorpsherberg op de
Casseweg 1a te Ospel.

Groeten,
Bert Scheepers, voorzitter buurtvereniging de Peel &
Jeroen Hennissen, ambassadeur Glasvezel Buitenaf

PS. Heeft u zich reeds aangemeld voor Glasvezel, stimuleer dan vooral uw (overburen) om hetzelfde te doen of naar deze informatieavond te komen. U heeft als inwoner van het buitengebied van Noordwest Limburg nog tot 11 juni 2018 de tijd om mee te doen.

Facebookpagina

Om alle inwoners van Noordwest Limburg op de hoogte te houden, heeft ambassadeur Judith Sluiter een Facebookpagina aangemaakt. Hierop worden regelmatig updates gepost. Like/word lid van de pagina en moedig bewoners aan om dit ook te doen, zo kunnen we zoveel mogelijk bewoners bereiken! Bekijk de pagina

Zie ook: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg/actueel 

Vorig artikelZwaargewonde in Maarheeze op de A2 onder Viaduct
Volgend artikelFietser aangereden in Nederweert aan de Bredeweg