Tocht voor mensen in een rolstoel of met een scootmobiel

NEDERWEERT – Maakt u gebruik van een (elektrische) rolstoel of scootmobiel en wilt u graag eens meedoen aan een gezellige tocht? U bent van harte welkom! Kent u iemand in een rolstoel of scootmobiel, bezorg hem/haar dan een prachtige avond. Doe samen mee aan deze gezellige tocht!

De tocht van 4,5 kilometer is op woensdag 12 juni en start om 18.00 uur

De kosten zijn € 5 en het start- en eindpunt is bij zorgcentrum St. Joseph. Halverwege de tocht verzorgt Merefeldia in Nederweert de pauze met koffie, thee, fris en iets lekkers. Voor live muziek op de rustplaats is gezorgd.

Heeft u zelf een rolstoel en een begeleider tijdens de tocht?
Dat is fijn. Maar als dat niet zo is dan zorgen wij daarvoor. Geef dit aan op het opgaveformulier. Begeleiders mogen gratis deelnemen aan de rolstoeltocht.

In Gasterij “De Ontmoeting” verzorgen we vanaf 17.00 uur een etentje
U en/of uw begeleider kunnen voor €6,50 per persoon genieten van koffie en thee en twee broodjes met een kop soep.

Doet u mee? Geef u dan op!

Geef u dan op bij zorgcentrum St. Joseph, Brugske 16 in Nederweert. We hebben de inschrijfdatum met een week verlengt, u kunt zich tot vrijdag 7 juni opgeven. We verwachten natuurlijk mooi weer. Is het toch slecht weer, dan verplaatsen we de tocht naar woensdag 19 juni.

Bel of mail gerust als u vragen heeft

Indien u nog vragen heeft, kunt bellen Pien de Swart, via
[email protected] of via 06 18 30 19 04

Hopelijk tot ziens!

NB.: De rolstoeltocht is een samenwerking van Stg. Land van Horne, Sport Nederweert, Stg. Kindervakantiewerk Nederweert, Stg. Platform Gehandicapten Nederweert, Stg. De Zonnebloem afdeling Nederweert, PSW, Woningvereniging Nederweert en Gemeente Nederweert.

Vorig artikelMooie resultaten voor Tensor Turners in Leek (Groningen)
Volgend artikel25-jarig Priesterfeest Pastoor Ruud Verheggen