Openbare bijeenkomsten over coalitieakkoord JAN, Nederweert Anders en D66

NEDERWEERT – Via gemeente Nederweert – JAN, Nederweert Anders en D66 organiseren nog drie openbare bijeenkomsten waarin zij met elkaar telkens een onderdeel van het concept-akkoord bespreken. De volgende bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 2 juni as vanaf 15.00 uur in De Reigershorst in Nederweert-Eind.

Bijeenkomst op zaterdag 2 juni vanaf 15.00 uur in De Reigershorst

Vanaf 14.00 uur ligt het eerste deel-concept van het coalitieakkoord ter inzage voor degenen die de onderhandelingen willen bijwonen. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De werkwijze is gelijk aan die van de vorige twee openbare bijeenkomsten: tijdens deze bijeenkomsten zullen de drie partijen telkens een onderdeel van het concept-akkoord bespreken. Na afronding van de discussie kunt u vragen stellen en, als u dat wilt, suggesties meegeven om het akkoord nog beter te maken. De drie partijen bepreken vervolgens of en hoe zij uw suggesties mee kunnen nemen in het akkoord.

De volgende openbare bijeenkomsten zijn op donderdag 7 juni, om 19.00 uur (locatie wordt nog bekend gemaakt) en op maandag 11 juni, om 20.45 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Een uur voor aanvang van deze bijeenkomsten zullen de te bespreken stukken ter inzage worden gelegd in de zaal.

De planning van het vervolgproces is openbaar evenals de verslaglegging van de vorige openbare bijeenkomsten. Deze zijn te vinden op de websites van de drie partijen. Naar verwachting is het nieuwe akkoord medio juni gereed. Het akkoord wordt besproken in de raadsvergadering van 3 juli as.

Via gemeente Nederweert

Vorig artikelOndermijnend bedrijf in Nederweert aangepakt voor accijnsfraude
Volgend artikelSchone Avond4daagsen in Limburg