Djovi Saelmans opent pop-up restaurant in Paterskerk Weert

Pop-up restaurant in de Paterskerk Weert

WEERT – Djovi Saelmans (1992) momenteel sous-chef van restaurant Boschmolenplas in Panheel opent komend weekend een pop-up restaurant in de monumentale Paterskerk in Weert.

Zijn concept ‘New Days Pop-up Restaurant’ bezoekt Weert op zaterdag 2 en zondag 3 juni voor een derde editie, nu in de Paterskerk. Deze bijzondere locatie wordt voor 2 dagen een restaurant waar Saelmans de sterren uit de hemel gaat koken met een 4, 6 of 8 gangen menu. Voor deze unieke ervaring is er slechts plaats voor 150 gasten verdeeld over diner of lunch.

Reserveer kan hier.

Djovi Saelmans
Vanaf oktober 2017 werkt Saelmans bij de Boschmolenplas in Panheel als sous chef. Dit geeft hem de kans om naast zijn werk weer zijn eigen projecten voort te zetten. Eerder werkte hij bij Brasserie Effe in Reuver, restaurant One in Roermond, restaurant Pure C in Cadzand-Bad, Zeeland. Het was een droom van Djovi om daar te werken in een restaurant van chef Sergio Herman. Hij werkte een jaar lang onder leiding van chef Syrco Bakker als chef de partie.

Vorig artikelPaterskerk in Weert dit weekend decor van New Days pop-up restaurant
Volgend artikelMooie resultaten voor Tensor Turners in Leek (Groningen)