Mooie opkomst glasvezel bij Le Winne in Nederweert

NEDERWEERT – Woensdagavond 23 mei was er een prima opkomst bij Café Le Winne aan Boeket in Nederweert.  De organisatoren telden een opkomst van 60 geïnteresseerden. De bewoners in het buitengebied van Nederweert,Weert  kunnen zich op dit moment aanmelden voor een glasvezelabonnement.
Op 11 juni 2018 is de deadline en zullen we weten of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen. Met dank aan Fons Houben, Peelland ICT, Leon van der Kampen, ,Jan Truyen, en KIm Lambers (Expert Nederweert).
Hier volgen de aankomende bijeenkomsten:

24 mei 2018

De lokale informatie-/ aanmeldavond is vanaf 19:30 uur. Locatie Café Zaal Bee-J, Rietstraat 28 in Weert.

De lokale informatie-/ aanmeldavond in Schoor is vanaf 19:30 uur. Locatie Schietsportcentrum Kraan, Kraan 18B in Nederweert.

30 mei 2018

Aanmeldbijeenkomst Nederweert: woensdag 30 mei van 18.00 tot 21.00 uur bij Expert Lambers. Sint Lambertusstraat 10, 6031 EC in Nederweert.

U heeft als inwoner van het buitengebied van Noordwest Limburg nog tot 11 juni 2018 de tijd om  mee te doen.

Facebookpagina

Om alle inwoners van Noordwest Limburg op de hoogte te houden, heeft ambassadeur Judith Sluiter een Facebookpagina aangemaakt. Hierop worden regelmatig updates gepost. Like/word lid van de pagina en moedig bewoners aan om dit ook te doen, zo kunnen we zoveel mogelijk bewoners bereiken! Bekijk de pagina

Zie ook: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg/actueel 

Lees ook:

Lokale informatie-/ aanmeldavonden glasvezel

Vorig artikelSchrijf je in voor Global – Tour d’Oospel 2018
Volgend artikelLokale informatie-/ aanmeldavonden glasvezel