VCF All stars clinic mooie reunie

NEDERWEERT – Maandagavond 14 mei werd in sporthal de Bengele door VC Fortutas voor de eerste keer een VCF All stars volleybalclinic gehouden. Niemand minder dan eredivisietrainer Fred Hermans, tevens voormalig trainer van VC Fortutas heren 1, was de trainer die deze clinic verzorgde.

Mooie reünie van deze oud-speelsters

De organisatie was in handen van Marcel Reijnders en Manon Janssen en na een kort openingswoord van voorzitter Niek Creemers werden de speelsters voorgesteld. Deze speelsters gingen in het verleden bij VC Fortutas weg omdat ze het talent hadden om verder door te groeien naar een hoger niveau bij een andere vereniging. Voor een enkeling zelfs tot de eredivisie.

Het was een mooie reünie van deze oud-speelsters die samen met de huidige Fortutas dames 1, 2 en 3 een leerzame volleybaltraining kregen van Fred Hermans en daarna een leuke wedstrijd speelden. De wedstrijd werd gewonnen met 2-0 door de oud-VCF-speelsters.

Mooi om te zien hoeveel plezier de dames nog steeds hebben in het volleybalspel. Er waren veel toeschouwers aanwezig waaronder ook vele ouders van de speelsters die hun dochter nog eens in Nederweert konden zien volleyballen. Na afloop kreeg de organisatie veel positieve signalen te horen over deze bijzondere volleybalclinic die iedereen een warm thuis gevoel gaf bij de vereniging VC Fortutas.

Vorig artikelTerugblik op Spring Rally 2018
Volgend artikelVluchtelingen met verblijfsvergunning gaan toezicht houden op AZC Weert