Duurzaam vermarkten agro food concepten?

Doe mee aan de vervolg miniMaster

Keyportregio – Vijf interactieve sessies, samen met collega- ondernemers, voor slechts 350 euro.” In deze miniMaster ga je doelgericht aan de slag om een nieuw agro-food concept te bedenken én in de markt te zetten. Een initiatief van Keyport EAA samen met de Rabobank.

Wil je meedoen? Meld je deze week nog aan! (De inschrijving moet binnen zijn vóór 21 mei 2018.) Stuur een e-mail naar: [email protected] (Hans Corsten).

Donderdag 19 april, Rabobank in Weert. Een groep van 20 agrarisch ondernemers verzamelt zich. Het merendeel heeft al een eerste miniMaster gevolgd; acht interactieve colleges over alle relevante strategische thema’s. Van financieel inzicht en positionering tot aan persoonlijk leiderschap.

Nu willen ze verder. Een gefundeerde keuze maken én die ook vermarkten. Om ze hierin te ondersteunen is er een vervolg miniMaster ontwikkeld met verdieping op de volgende onderwerpen:

  • Trends in de agro-food sector: Denk aan de aandacht voor herkomst en fun food. En aan de consumentenbehoeften: gezond, ambachtelijk en gemak.
  • Onze rol in de keten: Waar sta ik? Hoe verhoudt zich dat tot de consument? Wat betekent het voor de handel en verkoop?
  • Samen op pad: Op bedrijfsbezoek en actief in gesprek met collega ondernemers. Hoe hebben zij het aangepakt? Wat waren de lessons learned?
  • Wat maakt mij onderscheidend: Wat wordt jouw verhaal? Bepalen van je missie,strategie en concept, ook op basis van een sterkte/zwakte analyse (SWOT).
  • Samen doorpakken. En dan aan de slag. Kunnen we bestaande netwerken verbinden? Welke kansen voor samenwerking zijn er? Denk bijvoorbeeld aan initiatieven zoals LEF, Mushroom Valley en Ruygveen.

Meedoen?
Dankzij de bijdrage van Keyport EAA, dat 75% subsidieert, betaal je als deelnemer nog slechts 350 euro. Voor dat bedrag ga je een aantal dagdelen op pad en gericht aan de slag met de toekomst van je bedrijf. Geïnteresseerd? Meld je dan vóór 21 mei aan bij Hans Corsten via [email protected].

De vervolg miniMaster gaat in juni van start.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport 2020
Vorig artikelScootmobielcursus gehouden in Nederweert
Volgend artikelGer Spee wordt nieuwe directeur van MKB-Limburg