Vrijblijvende informatieavonden glasvezel Ospel en Ospeldijk

NEDERWEERT/OSPEL – De aanmeldingen stromen binnen voor glasvezel in het buitengebied. We zijn er nog niet, dus meld u aan als u woonachtig bent in het buitengebied van Ospel/Ospeldijk/gemeente Nederweert.

Er worden kleinschalige informatie bijeenkomsten georganiseerd:

BIJEENKOMST IN OSPEL

Op vrijdag 18 mei om 20.00 uur bij Boerenspellen Vrijkebomenweg 9 in Ospel. Speciaal voor de leden van buurtvereniging Onder Ons. Ben u woonachtig in het buitengebied van Ospel, schroom niet om aan te sluiten bij deze informatieavond.

BIJEENKOMST IN OSPELDIJK

Donderdag 17 mei om 20.00 uur bij Schutterij Sint Odilia te Ospeldijk, Zwarteboordweg 5, Ospeldijk.  Vrijblijvende nformatie-avond voor mensen van Ospeldijk waarbij we uw persoonlijke situatie bekijken m.b.t. Glasvezel buitenaf.

Agenda:

Ontvangst met een kopje koffie
Algemene presentatie Glasvezel buitenaf

Vragen

Vrijblijvend Persoonlijke situatie bekijken/bespreken met een van de aanwezige ambassadeurs & reseller(s) Indien u zich wilt aanmelden voor deze informatieavond graag een mailtje naar [email protected] met naam, adres en telefoonnummer. Hier kunt u ook terecht voor tussentijdse vragen. Ook kunt u contact opnemen via of 06-53770574 (maandag t/m vrijdag ná 17.00 uur en in het weekend).

Voor diegenen die al overtuigd zijn van glasvezel, zij kunnen zich abonneren bij diegene die vermeld staan in het informatiepakket, indien dit vragen met zich meebrengt kunt u ook bij ons terecht via [email protected].

Actuele informatie: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg/

U heeft als inwoner van het buitengebied van Noordwest Limburg nog tot 11 juni 2018 de tijd om  mee te doen.

Lees ook:

Glasvezel dichtbij voor buitengebied Noordwest Limburg

Glasvezel dichtbij voor buitengebied Noordwest Limburg

Vorig artikelStart verkoop 12 starterswoningen Laarveld fase 2
Volgend artikelConstructieve start coalitieonderhandelingen JAN, Nederweert Anders en D66