OSPEL- Afgelopen zaterdag 12 mei is er een nieuwe vlag gehesen in de vlaggenmasten in Ospel. Sinds die dag wappert de vlag van Kern met Pit in de Doospelse kern!

De Dorpsraad Ospel is al geruime tijd bezig met het initiatief Doospel Verenigt, wat één van de onderdelen is van de visie Fan van Doospel.

Doospel Verenigt heeft als doel om met de verenigingen en stichtingen in Ospel en Ospeldijk gezamenlijk kennis, kunde en krachten met elkaar te bundelen, er beter van te worden en te zorgen dat Ospel en Ospeldijk leefbaar blijft, ook in de toekomst.

Doospel Verenigt is genomineerd voor Kern met Pit editie 2018. Om dit verder onder de aandacht te brengen zijn er speciale vlaggen gedrukt met de tekst DOOSPEL en het logo van Kern met Pit. Deze vlaggen zijn afgelopen zaterdag onder toeziend oog van de gemeente Nederweert (wethouders Henk Geraats en Rick van Meel) gehesen samen met de Coördinator Kern met Pit Limburg Gid van Schijndel en onze eigen kern met pit adviseur Fried Hoeijmakers. Beide van Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, nu Arcadis

Wij als Dorpsraad Ospel zullen samen met de betrokken verenigingen en stichtingen er alles aan doen om Doospel Verenigt een succes te laten worden en de titel Kern met Pit 2018 in de wacht te slepen!

De opbrengsten van de Rabobank Clubkas campagne gaan dan ook voor 100% naar Doospel Verenigt! Wie Fan van Doospel is, stemt op de Dorpsraad Ospel en steunt Doospel Verenigt!

Wij zijn Fan van Doospel, u toch ook?

Vorig artikelConstructieve start coalitieonderhandelingen JAN, Nederweert Anders en D66
Volgend artikelMunttheater presenteert programma theaterseizoen 2018-2019