Op naar glasvezel in het buitengebied van Nederweert

NEDERWEERT – De bewoners in het buitengebied van Nederweert kunnen zich op dit moment aanmelden voor een glasvezelabonnement. Op 11 juni 2018 is de deadline en zullen we weten of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen. 

Woensdag 23 mei a.s

LeWinne, Boeket 6, Nederweert

Aanvang 20.30 uur

Velen hebben al een heleboel informatie via de brievenbus zien verschijnen van Glasvezel buitenaf en de dienstenaanbieders, maar hebben mogelijke nog onvoldoende duidelijk hoe een keuze te maken. Hierin willen we jullie helpen, door een stappenplan aan te reiken. Hiernaast willen we alle vragen die er zijn, waar mogelijk beantwoorden. Daarom organiseren we een informatie avond voor Buurt Boeket en anderen die ook nog
openstaande vragen hebben.

Wilt u zich voorbereiden ? Kijk dan op www.helloworldglasvezel.nl

Tijdens deze avond worden we ondersteund door enkele lokale verkopers voor zowel de particuliere alsook zakelijke gebruiker en is het mogelijk om direct een abonnement af te sluiten. Rene Vullers & Friso Konings, ambassadeurs voor glasvezel in het buitengebied nodigen u van harte uit.

Lees ook:

Glasvezel in het buitengebied- Nu of Nooit