Expositie op molen de Korenbloem Ospel

OSPEL – Expositie op molen de Korenbloem Ospel tijdens nationale molendagen zaterdag 12 en zondag 13 mei. De molen en de molenwinkel is dan open van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoek de expositie van de schilderes Amy Verhoeff. Amy Verhoeff werkt o.a. vanuit haar eigen atelier AV-Art.  Naast het maken van vrij  werk, geven van workshops en lessen op diverse locaties, neemt ze ook opdrachten aan.

Open hier de flyer >>

Wat haar stijl betreft is ze vooral geïnspireerd door de Art Nouveau. Een combinatie van natuurlijke elementen met sierlijke vrouwfiguren heeft ze altijd al mooi gevonden. Het thema mens tegenover de natuur is dan ook vrijwel altijd terug te  vinden in haar werk. Zij ervaart een  symbolische betekenis van de natuurlijke onderwerpen. Bloemen staan voor vergankelijkheid en vlinders staan voor verandering. Een vrouw is een bron van nieuw leven. De expositie van Amy Verhoeff is de gehele maand mei.

Verder is de molen iedere 2e , 3e en 4e zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens is dan de molenwinkel geopend. De rondleidingen zijn gratis. Buiten de openingstijden is een bezoek met familie of groepjes mogelijk, maak een afspraak met de molenaar Geert van Winkel via 0495-633079 of via 06-30457014.

Vorig artikelWeert Totaal Festival aan het St.Raphaelpad zeer druk bezocht.
Volgend artikel2e periodetitel voor RKSVO