Weertenaren schitteren in kerstfilm All You Need Is Love

Jaqueline Simons, Monique Hoeben en Wendy van de Goor

WEERT | AMSTERDAM – Regisseur Will Koopman heeft voor de komische liefdesfilm All You Need Is Love een enorme sterrencast verzameld. Afgelopen dagen vonden de grootste opnames in dé All You Need is Love kerststudio plaats en maakten Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers en Diederik Ebbinge hun opwachting.

In de film doet een fictief koor en harmonie mee. Dat bestaat zanggroep Mes Amis en de harmonie van Koningsbosch. Zij werden versterkt door leden van het mannenkoor uit Swartbroek en leden van het popkoor de Ray Stabbing Singers uit Weert.

Over de film
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met RTL en Talpa Fictie. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. Dutch FilmWorks brengt de film 6 december 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

 

BRONMeer lezen over de film?
Vorig artikelFoto ontdekt van Len Carrington, de bevrijder van Weert
Volgend artikelAnnie Maas (80) werd verrast door Zwembad de IJzeren Man