Vrijdag 4 mei Dodenherdenking in Weert

Rumolduskapel aan de Molenpoort in Weert.

WEERT – De herdenking wordt georganiseerd door het Comité Bevrijding en Herdenkingen Weert. Dit jaar is wederom gekozen voor een herdenking bij de Rumolduskapel aan de Molenpoort. U bent daar vanaf 19.15 uur van harte welkom.

Bij deze gedachteniskapel zal de traditionele plechtigheid plaats vinden met om 20.00 uur de gebruikelijke twee minuten stilte. Muzikaal zal deze herdenking opgeluisterd worden door Fluitensemble Mei Li. Ook zullen er twee nabestaanden “mijn verhaal’’ met Weert delen.

Alle inwoners van Weert en speciaal zij die woonachtige zijn rondom de Rumolduskapel worden verzocht vanaf 18.00 uur de vlag halfstok te hangen en deze vlag weer binnen te halen vóór zonsondergang. Tevens wordt hen verzocht in de omgeving van de kapel van 19.45 uur tot circa 20.30 uur stilte in acht te nemen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.4en5mei-weert.nl

Vorig artikelFlinke toename incidenten op azc Weert
Volgend artikel33e Editie Moulin Blues 2018 in de startblokken